Fellani neemt het op voor coach die hem groot maakte

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Fellani neemt het op voor coach die hem groot maakte
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maroune Fellaini heeft het donderdag in een interview met het Britse Sky Sports opgenomen voor zijn coach David Moyes. "Als hij de tijd krijgt, wordt hij een prima manager voor Manchester United", zegt de middenvelder.

Man United beleeft na de machtswissel van afgelopen zomer zijn slechtste seizoen in jaren. De titel in de Premier League is weg en ook deelname aan de Champions League volgend seizoen moeten de Mancunians stilaan opgeven.

“Moyes kan weerstaan aan de druk ​​vanwege zijn sterke karakter”, aldus Fellaini. “Als hij de tijd krijgt , wordt hij een prima manager voor Manchester United. De erfenis van Ferguson dragen is niet gemakkelijk. De fans moeten hem wat tijd gunnen.”

Schorsing

In 2008 haalde Moyes de middenvelder weg bij Standard. “Ik ben hem heel dankbaar daarvoor”, blikt de nu 26-jarige Fellaini terug. “Ik kan niets slechts over hem zeggen omdat hij zoveel voor mij heeft gedaan."

“Ook na vorig seizoen, toen ik geschorst werd (na een kopstoot, nvdr.) en ik een zeer moeilijke periode doormaakte. Hij zorgde ervoor dat ik kon terugkeren door met mij apart te trainen. Hij behandelde me als zijn zoon en dankzij hem kon ik mij over de straf heenzetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties