Lierse stuurt Tony Watt naar B-kern

Nicola Cantoro
| 28 reacties
Lierse stuurt Tony Watt naar B-kern
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tony Watt werd vandaag door Lierse met onmiddellijke ingang naar de B- kern gestuurd. De Schotse aanvaller uitte eerder deze week zijn ongenoegen in de media over trainer Stanley Menzo. Lierse is niet te spreken over de uitlatingen van zijn spits. Dat liet het vandaag weten op zijn site.

"Er waren gesprekken om me definitief over te nemen van Celtic, maar nu de trainer me zo behandelt… Hij heeft me gewoon niet graag", zei Watt in Het Belang van Limburg. Ook de mindere resultaten van afgelopen weken schreef hij toe aan zijn trainer. In de Gazet van Antwerpen ging Watt nog een stukje verder. Hij beweerde daarin dat Menzo hem soms sloeg. Lierse is verontwaardigd dat zulke verhalen in de pers verschenen en stuurde Watt naar de B-kern omdat hij enkele afspraken niet naleefde.

“Lierse heeft duidelijke afspraken met de verschillende media over hoe interviewaanvragen en -afspraken verlopen. Dit interview werd echter door de speler in kwestie op eigen houtje geregeld met de krant, zonder medeweten van de club. De inhoud van enkele interviews met Watt zijn voor de club onaanvaardbaar, er werd daarenboven ook nooit om een reactie hierop gevraagd bij de club”, laat de club weten op haar website.

"De inhoud van enkele interviews met Watt zijn voor de club onaanvaardbaar"

De club plaatste dan ook meteen een tegenwoord om haar site. "De club wil de uitlatingen van Tony Watt in dit interview dan ten stelligste tegenspreken. De club staat voor 100% achter coach Stanley Menzo, die ten allen tijde op professionele wijze te werk gaat met al zijn spelers. Zonder op de details van het interview verder in te gaan, wil de club wel zeker de uitspraak van Tony Watt ontkrachten dat er ooit sprake zou geweest zijn van een slag van coach naar speler. Dit wordt ook bevestigd door andere spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties