Ferrera voelt zich verkeerd begrepen: "Nooit gezegd dat ik alles eens vlug ging oplossen"

Nicola Cantoro
| 52 reacties
Ferrera voelt zich verkeerd begrepen: "Nooit gezegd dat ik alles eens vlug ging oplossen"
Foto: © SC

Voor zijn aanstelling als trainer bij Racing Genk zag Ferrera twee matchen van de Limburgers. Bij zijn aanstelling zei hij het probleem al te kennen bij Genk. "Iedereen kende het probleem toch? Ik heb nooit gezegd dat ik het in één of twee weken tijd zou oplossen, al maakte men dat er wel van."

De Genk-trainer staat zondag voor een cruciale match tegen Kortrijk. Genk wint best als het een ticket voor PO1 wil bemachtigen. Vorige week werd er wel gewonnen, maar veel beterschap is er nog niet merkbaar bij de Limburgers. Het spel bleef wankel in de Cristal Arena.

“Heb veel respect voor Mario Been”

“Het is toch logisch dat ik het probleem al kende bij mijn aanstelling? Maar dat wil niet zeggen dat ik daarmee bedoelde dat ik het hier even snel zou gaan oplossen. Dat heb ik nooit gezegd. Ik heb juist veel respect voor mijn voorganger. Ik doe mijn best om in het Nederlands te praten, maar soms komt er daardoor iets verkeerd over”, zei Ferrera.

“Men probeert een bepaald etiket op mij te plakken”

“Ik kon toch moeilijk trainer van Genk worden zonder te weten waar het probleem ligt? Men probeert een bepaald etiket op mij te plakken. In het begin had ik het daar moeilijk mee, maar nu trek ik mij dat niet meer aan”, besloot Ferrera op de persconferentie in Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties