Lukaku en Mirallas in blessuretijd voorbij Cardiff
Nicola Cantoro
| 0 reacties
Lukaku en Mirallas in blessuretijd voorbij Cardiff
Foto: © SC

Everton leek op weg naar een teleurstellende draw thuis tegen degradatiekandidaat Cardiff, maar op het einde zorgde Coleman met een bizar schot toch voor de overwinning. Bij de thuisploeg stonden Mirallas en Lukaku in de basis.

Everton leek voor een makkelijke klus te staan in eigen huis. De 18e in de stand Cardiff kwam op bezoek. Bij de Toffees stonden zowel Lukaku als Mirallas in de basis. Na amper drie minuten spelen konden we een knappe plaatsbal van Mirallas laten optekenen, maar Cardiff-doelman Marshall redde knap. Voor rust werd er niet gescoord.

Een half uur voor tijd lukte het wel voor Everton. Deulofeu kwam mooi naar binnen en schoot de ploeg van Mirallas en Lukaku op voorsprong. Cardiff sloeg niet veel later terug via een vrije trap die werd binnengewerkt. Everton leek af te stevenen op een gelijkspel tot Coleman in de allerlaatste minuut met een bizar schot Everton de overwinning schonk. Lukaku speelde de hele match. Mirallas werd 25 minuten voor tijd vervangen.

Met de overwinning blijft Everton in het vizier van de top vijf in de Premier League. Cardiff ziet de degradatie steeds dichterbij komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21567 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties