Antwerp reageert op vonnis: "We bekijken de mogelijkheden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 111 reacties
Antwerp reageert op vonnis: "We bekijken de mogelijkheden"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Het Bondsparket van de KBVB legde Antwerp FC een wedstrijd achter gesloten deuren op als straf voor de ongeregeldheden in de wedstrijd tegen STVV. Bovendien krijgt een stamnummer één een forfaitnederlaag aangesmeerd.

Door Cédric De Volder

Op één maart moest de wedstrijd tussen Antwerp FC en Sint-Truiden worden stilgelegd. Een groep fans van the Great Old lieten hun ongenoegen met de clubpoltitiek van de voorbije seizoenen immers duidelijk blijken. 

Het Bondsparket oordeelde dan ook relatief streng voor the Great Old: een forfaitnederlaag in de partij tegen STVV. Bovendien moet er nog een wedstrijd achter gesloten deuren worden afgewerkt.

"Eventuele toekomstige stappen niet in gedrang brengen"

"We hebben het vonnis van het Bondsparket ontvangen", klinkt het bij Antwerp. "Momenteel bekijken we onze opties. Antwerp wil momenteel echter geen verdere commentaar geven over de uitspraak. Op die manier worden eventuele toekomstige stappen niet in het gedrang gebracht."

Antwerp heeft wel degelijk de mogelijkheid om in beroep te gaan tegen het vonnis van het Bondsparket. The Great Old heeft zes dagen de tijd om zich over zo'n beslissing te beraden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties