Ex-Lierse, Kortrijk en Antwerp-trainer gaat aan de slag bij VW Hamme

Nicola Cantoro
| 3 reacties
Ex-Lierse, Kortrijk en Antwerp-trainer gaat aan de slag bij VW Hamme
Foto: © SC

Regi Van Acker gaat aan de slag bij derdeklasser VW Hamme. Daar volgt hij Bart Struyf op, die normaal als T2 verder zal blijven fungeren. Eerder deze week nam T2 Walter Mertens al ontslag wegens de slechte resultaten en het mindere voetbal. Hamme hangt maar net boven een degradatieplaats

Van Acker verlaat met onmiddellijke ingang Hoogstraten VV, waar hij als trainer aan de slag was in tweede klasse. “Wegens de negatieve geluiden die ons in huidige moeilijke omstandigheden bereiken moesten wij als club anticiperen.Veel kan men in huidige omstandigheden niet doen maar als er zich een opportuniteit aanbiedt moeten we zien of dit kan helpen.Wij hebben gemeend een hopelijk sterke figuur naar Hamme te halen in de persoon van trainer Regi Van Acker. Hij heeft ervaring genoeg en kent onze ploeg .Bart Struyf vraagt bedenktijd”, klinkt het bij Hamme-voorzitter Daniël De Paepe.

Met de aanstelling van een nieuwe trainer hoopt Hamme uit het dal te klimmen. Met Regi Van Acker heeft het alleszins een trainer aangetrokken met een pak ervaring. Van Acker trainde onder meer Lierse, Kortrijk en Antwerp in het verleden. “Wij hopen dat Regi samen met Bart ,waar we tevreden van zijn en die heel goed werk geleverd heeft, verder de ploeg zal  leiden en hopelijk ons in derde kan houden en voor volgend jaar de verdere uitbouw doen”, besluit De Paepe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties