Luc Devroe laat zijn licht schijnen over transfergeruchten KV Oostende

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Luc Devroe laat zijn licht schijnen over transfergeruchten KV Oostende
Foto: © Photonews

KV Oostende was de voorbije weken al opvallend actief op de transfermarkt. En de geruchtenmolen draait momenteel zelfs nog een tandje sneller in het Albertpark. Onze redactie had een gesprek met Luc Devroe. Wat staat er nog te gebeuren?

Door Cédric De Volder

Bjorn Ruytinx en Elimane Coulibaly liggen ondertussen - al komen beide spelers pas volgend seizoen aan - onder contract bij KV Oostende. Maar daar zal het verhaal wellicht niet eindigen. Tim Matthys en Carl Hoefkens zouden op de poort van het Albertpark kloppen, terwijl Fred Vanderbiest Fernando Canesin Matos niet naar Brussel wil zien trekken. Wat heeft Luc Devroe, de sportief directeur van the Kustboys, te vertellen over de kwestie?

Tim Matthys

"Het klopt dat we momenteel op zoek zijn (Laurent Depoitre heeft al aangegeven te zullen vertrekken, nvdr.) naar een extra spits. En Tim is een aanvaller, hé. Maar ik wil enige duidelijkheid scheppen: Matthys is enkel een optie als RAEC Mons defintief naar tweede klasse zal zakken. Hier en daar wordt dan wel al geopperd dat hij al getekend heeft, maar dat klopt helemaal niet."

Carl Hoefkens

"En een centrale verdediger behoort ook nog tot ons verlanglijstje. Er zullen natuurlijk heel wat verhalen omtrent inkomende transfer opduiken tot het einde van de transferperiode, hé. Ik ga niet ontkennen dat Hoefkens geen optie is. Maar bevestigen doe ik voorlopig ook niet. Maar we zijn inderdaad op zoek naar zo'n type."

Fernando Canesin Matos

"We hebben een voorstel binnen gebracht bij RSC Anderlecht. Het is de bedoeling om binnenkort rond de tafel te gaan zitten. Dat geldt bovendien niet alleen voor Fernando, maar ook voor de andere huurlingen (Jordan Lukaku en Fede Vico, nvdr.). Of de goede relatie van Oostende met paars-wit kan helpen in de onderhandelingen? Dat moet je in Brussel navragen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties