Ron Jans naar finale met PEC Zwolle

Ron Jans naar finale met PEC Zwolle
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gewezen coach van Standard Ron Jans is in Nederland bezig aan een sprookje. Met het bescheiden PEC Zwolle mag hij eind april de finale van de Nederlandse beker betwisten.

Jans zorgde in het begin van het seizoen al eens voor een heuse stunt door met PEC even aan de leiding te staan in het klassement. Ondertussen zijn de Zwollenaars weliswaar teruggezakt naar de achtste stek, maar al bij al maken ze een probleemloos seizoen mee in de Eredivisie.

En in de Nederlandse Beker gaat het de troepen van Jans helemaal voor de wind. In de halve finale versloeg het nu ook het NEC van Vermijl met 2-1. Drost zette de thuisploeg op voorsprong, Conboy kon nog voor de rust gelijkmaken en na de koffie leken we op weg naar verlengingen.

AZ of Ajax

Tien minuten voor tijd besliste van der Werff er met een droge knal echter anders over: 2-1 en PEC Zwolle zo naar de finale tegen de club uit Nijmegen. In die finale wacht AZ of Ajax, zij spelen morgen hun halve finale. De finale is op 20 april, dan weten we of Jans een prijs kan pakken met de club uit Zwolle.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties