Vermaelen en Kompany houden elkaar in evenwicht

Jordy Ferket
| 4 reacties
Vermaelen en Kompany houden elkaar in evenwicht
Foto: © SC

Arsenal en Manchester City hebben de punten gedeeld. De topper tussen beide ploegen eindigde op een 1-1- gelijkspel. Silva bracht City voor de rust op voorsprong, maar na de pauze maakte Flamini gelijk. Vermaelen en Kompany speelden de hele match.

De bezoekers uit Manchester kwamen na achttien minuten op voorsprong via de Spanjaard David Silva. The Citizens gingen ook rusten met die 0-1-voorsprong. Thuisploeg Arsenal ging onmiddellijk na de pauze op zoek naar de gelijkmaker. In minuut 53 kwam die er ook. Flamini werkte een voorzet van Podolski in doel.

Na dat doelpunt slaagde geen van beide ploegen er nog in te scoren. De wedstrijd eindigde dan ook op een 1-1-gelijkspel. Bij de ploeg van Wenger stond onze landgenoot Thomas Vermaelen in het hart van de verdediging. De verdediger was in de lucht heel indrukwekkend. Ook City-kapitein Vincent Kompany stond een hele match op het veld. Hij kreeg een gele kaart.

Vermaelen en Kompany spelen hele match

Door het gelijkspel staat Manchester City derde in de stand met 67 punten. The Gunners volgen een plekje lager met 64 punten. Beide ploegen zijn allebei nog in de running voor de titel in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties