Supportersfederatie Bergen reageert op mesincident: "Al problemen genoeg in strijd tegen degradatie"

Supportersfederatie Bergen reageert op mesincident: "Al problemen genoeg in strijd tegen degradatie"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Consternatie in de nasleep van OH Leuven - Bergen, omdat een fan van de bezoekers een mes richting Leuvenspelers zou hebben geworpen: "We wachten op meer informatie, maar hier hebben we geen nood aan", klinkt het bij de supportersfederatie van Bergen.

Door Aernout Van Lindt

"We weten zelf nog niets meer, maar hebben het wel gelezen in de pers", begint Patrick Ferriol - voorzitter van de supportersfederatie ACSA van Bergen - aan Voetbalkrant.com. "Officieel hebben we dus nog geen extra informatie en we moeten daarop wachten voor we iets ondernemen."

"Geeft negatief imago aan de club"

Toch wilde Ferriol alvast iets kwijt over het voorval: "Wie dit gedaan heeft, heeft geen plaats in de buurt van het voetbal. Het gaat sowieso vermoedelijk maar om 1 fan die het mes heeft geworpen, maar dat geeft wel een negatief imago aan de hele club", geeft hij toe. "Maar we moeten natuurlijk afwachten om te weten wie het was, en of het wel een supporter van Bergen is."

En dat in een degradatiestrijd die zo al lastig genoeg is: "We hebben inderdaad al sportieve problemen genoeg in een moeilijke strijd tegen de degradatie. Aan dit soort zaken hebben we echt geen nood."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties