Matton opgelucht met contractverlenging: "KVK neemt geen risico met mij"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Matton opgelucht met contractverlenging: "KVK neemt geen risico met mij"
Foto: © Photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

KV Kortrijk liet vorige week weten dat de optie in het contract van Thomas Matton wordt gelicht. De middenvelder mag zich dus opmaken voor een jaartje extra in het Guldensporenstadion. "Ik had nog geen schrik, maar de twijfel sloeg toe."

Cédric De Volder in Kortrijk

Thomas Matton bedankte KV Kortrijk dan ook voor het vertrouwen met twee doelpunten tegen Cercle Brugge. "Het is natuurlijk een belangrijk signaal van de club om mijn contract te verlengen", lacht de middenvelder. "Al is het maar voor een jaartje. Kortrijk neemt helemaal geen risico met mij, denk ik."

"Gent en Lokeren? Geen telefoontje gekregen"

Nochtans liet het nieuws een tijdje op zich wachten. Vreesde Matton het ergste? "Ik had nog geen schrik om zonder club te vallen. Maar er sloop toch wel een beetje twijfel in het achterhoofd. Uiteindelijk denk ik dat het een logische keuze is van de club, hé. Ik speelde lang geen slecht seizoen."

"Eigenlijk was er geen andere optie", besluit de middenvelder. "Ik vernam via de media dat Sporting Lokeren en KAA Gent belangstelling hebben in mij. Zelf heb ik geen telefoontje gekregen. Maar nu is te laat, hé." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties