Ook CSKA Moskou doet nog mee voor titel na makkelijke zege

De Russische titelstrijd kan wel eens een van de meest spannende van het seizoen worden. Vier ploegen bevinden zich inmiddels terug binnen de vijf punten.

CSKA Moskou besloot de 23e speeldag met een knallende en makkelijke overwinning tegen Volga. Na 7 minuten stond het zelfs al 2-0 voor en was de match gespeeld. Even opschudding vlak voor rust, toen Dzagoev geel kreeg en in de reactie meteen rood.

Zo leek het alsnog spannend te gaan worden, maar halfweg de tweede helft nam Wernbloom alle twijfels weg. De Zweed legde zo meteen de eindstand vast tegen de Russische laagvlieger.