Mag ook andere doelman van Genk opkrassen?

Nicola Cantoro
| 20 reacties
Mag ook andere doelman van Genk opkrassen?
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Het is crisis in Genk en enkele spelers mogen het gelag betalen. Eerder kreeg doelman Kristof Van Hout te horen dat zijn contract niet verlengd wordt. Ook de toekomst van doelman Sandomierski zal waarschijnlijk niet in Genk liggen.

Gregorz Sandomierski, uitgeleend aan Dinamo Zagreb, ligt ook nog onder contract bij de Limburgers. "Wat be­treft de kee­pers, zul­len we het trio volgend seizoen an­ders in­vul­len. Ook Sandomierski zijn si­tua­tie moe­ten we nog ver­der be­kij­ken", zegt technisch directeur Gunther Jacobs in Het Belang Van Limburg

Brian Hamalainen en Sekou Cissé blijven al zeker. Zij verlengden hun contract bij de Limburgers. "Cissé heeft de af­ge­lo­pen weken ge­toond dat hij een waar­dig element is in onze kern. Er was geen reden om de op­tie niet te lich­ten, hij blijft één jaar langer in Genk. De op­tie in het con­tract van Hama­lai­nen be­helst twee ex­tra seizoe­nen, met Ts­himan­ga en hem hebben we op links­achter twee vol­waar­di­ge ti­tu­la­ris­sen, die on­der mekaar moe­ten uit­ma­ken wie speelt", zegt Jacobs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties