Hazard scoort, maar gaat wel met 3-1 onderuit

Chelsea heeft met 3-1 verloren op het veld van de Franse topclub Paris Saint-Germain. Voor de bezoekers scoorde Rode Duivel Eden Hazard het belangrijke uitdoelpunt vanop de stip. Toch lijkt het een moeilijke opdracht te worden voor de Londense club. 3-1 ophalen zal moeilijk worden.

Het was echt een droomstart voor PSG. Na amper drie minuten kwamen de Fransen op voorsprong. Chelsea-verdediger John Terry kopte slecht weg en de bal belandde in de voeten van Lavezzi. Die trapte het leer prachtig in doel van Cech.

Nadien namen de Engelsen het spel over en dat resulteerde in een doelpunt vanop de penaltystip. Rode Duivel Eden Hazard zette de keeper op het verkeerde been en trapte het leer dus rustig binnen. Niet veel later was onze landgenoot er weer dichtbij, maar een prachtige vluchtschot belandde op de paal.

Hazard speelde een sterke eerste helft

Voor de pauze had thuisploeg PSG misschien ook een strafschop moeten krijgen. Cavani werd neergehaald door Cahill, maar de scheidsrechter zag er geen fout in. Zo gingen de spelers rusten met 1-1 op het scorebord. Hazard speelde een sterke eerste helft.

PSG kwam beter uit de kleedkamers in de tweede periode. Dat resulteerde na vijf minuten in een grote kans, maar Lavezzi kopte de bal over het doel van Chelsea-goalie Cech. Een halfuur voor tijd kregen ze het leer wel tegen de netten. Een vrije trap werd door David Luiz in zijn eigen goal gelopen: 2-1.

Eigen doelpunt David Luiz

Toch kreeg Paris Saint-Germain nog enkele tegenslagen te verwerken. Sterspeler Zlatan Ibrahimovic verstapte zich en hij stapte geblesseerd van het veld. Waarschijnlijk een probleem met de hamstring. Daarnaast trapte Cavani een grote kans naast het doel. Met nog tien minuten op de klok weigerde de thuisploeg de score uit te breiden.

Uiteindelijk werd het toch nog 3-1 in de slotfase. Petr Cech ging niet vrijuit bij het doelpunt van PSG-speler Pastore. Eden Hazard speelde een goede eerste helft en een minder opvallende tweede periode. Benieuwd of Chelsea dit nog kan ophalen in eigen huis.