Cazorla vreest missie niet te volbrengen

Mattias Verhaeghe
| 13 reacties
Cazorla vreest missie niet te volbrengen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Santi Cazorla zet na het seizoen meer dan waarschijnlijk een streep achter zijn periode bij Arsenal. De Spanjaard wil prijzen winnen en vreest die missie niet te kunnen volbrengen bij de Gunners.

Arsenal deed lange tijd mee voor de titel in de Premier League, maar moet die droom na enkele mindere prestaties wellicht opbergen. De club is ook al uitgeschakeld in de Champions League, maar kan wel nog de FA Cup winnen. Daarvoor moet het komend weekend in de halve finale winnen tegen Wigan Athletic.

Winnaarsmentaliteit

Volgens Cazorla ligt het aan de winnaarsmentaliteit bij Arsenal. “Dat maakt bij andere topclubs het verschil. Zonder zulke middelen is het bijna onmogelijk om prijzen te winnen. Ik ben naar Arsenal gekomen om prijzen te pakken, iedere voetballer wil dat en het is de club al enkele jaren niet meer gelukt. Als het dit seizoen opnieuw niet lukt, moet ik wellicht uitkijken naar een andere ploeg om mijn kansen op en prijs te vergroten”, vertelde Cazorla aan Sport360. Real Madrid toonde al interesse in de Spaanse middenvelder.

“Ik sluit momenteel nog geen deuren, want ik ben nog twee jaar aan Arsenal verbonden. Maar zodra ik 31 ben, wil ik mezelf evalueren en kijken wat de beste optie is. Eventueel keer ik terug naar Spanje.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties