Simeone over Courtois: "Hij is enthousiast voor match tegen Chelsea"

Simeone over Courtois: "Hij is enthousiast voor match tegen Chelsea"
Foto: © Photonews

Dinsdagavond staat de kraker tussen Atlético Madrid en Chelsea op het programma in de halve finales van de Champions League. Thibaut Courtois komt wellicht in actie tegen zijn moederclub, en volgens zijn coach staat de goalie nu al te trappelen.

“Thibaut benadert deze wedstrijd niet anders dan zijn ploegmakkers. Allemaal stralen ze enthousiasme uit. Iedereen is zich ervan bewust hoe belangrijk deze wedstrijd is. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor deze club”, aldus Simeone op een persconferentie.

De oefenmeester van Atlético is zich er ook van bewust dat zijn stijl vergelijkbaar is met die van José Mourinho. “We zijn niet dezelfde ploegen, maar hebben gelijkaardige karakteristieken. We beschikken beiden over de minst gepasseerde defensie in onze competitie.”

"Beschikken beiden over goed verdediging"

“We beschikken allebei over een goede verdediging en houden van een snelle omschakeling. Ook zijn we allebei goed in stilstaande fases. Al deze eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat we beiden voor de titel strijden. We focussen op onszelf, maar respecteren onze tegenstander”, besluit de Argentijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties