Reactie Molenberghs trapt Westerlo naar eerste klasse: "Mooiste moment"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Molenberghs trapt Westerlo naar eerste klasse: "Mooiste moment"
Foto: © Photonews

Jarno Molenberghs trapte Westerlo zondag naar de overwinning in de titelclash tegen Eupen. "Dit is het mooiste moment uit mijn carrière", glunderde de middenvelder.

Robby Morren in Westerlo

"Als je kan scoren in de kampioenenmatch, is dat natuurlijk super. We hadden genoeg aan een gelijkspel en we klommen zo op voorsprong. Dan weet je dat je er dichtbij bent."

Nochtans zag het er niet goed uit voor de Kemphanen toen Lecomte al na 3 minuten met rood van het veld moest. "Op dat moment denk je dat het heel moeilijk zal worden, maar we hebben als ploeg ons ding gedaan."

Goed dat we geen eindronde moeten spelen

"Dit is de eerste keer dat ik kampioen word. Het is alleszins een goede zaak dat we geen eindronde moeten spelen. Er is nog niets gepland om de komende dagen te vieren, maar dat zal ongetwijfeld wel komen."

Vorig jaar kwam Molenberghs weinig aan spelen toe, maar dit seizoen ontpopte hij zich onder Dennis Van Wijk tot een sterkhouder. "Dit jaar had ik een coach die in mij gelooft, vorig seizoen was dat niet het geval. Voor mij is dit een goede zaak geweest. Het was voor mij persoonlijk een seizoen met ups en downs maar ik heb altijd mijn uiterste best gedaan voor Westerlo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties