Wie haalt de finale van de Europa League?

Redactie
| 5 reacties
Wie haalt de finale van de Europa League?
Foto: © SC

Nog vier kandidaten zijn er om met de hoofdprijs in de Europa League aan de haal te gaan. Vanavond weten we welke twee teams de eindstrijd zullen gaan halen.

In de kwartfinales verloren we met Steven Defour onze laatste Belgische hoop op eindwinst in de Europa League, maar vier andere teams kunnen wel nog met de oppergaai gaan lopen. Vooral voor Juventus kan het een heel leuk toernooi worden. Als ze de finale weten te bereiken, mogen ze die namelijk in eigen huis in Turijn bekampen.

Maar dan moeten de Italianen wel kersvers kampioen Benfica opzij weten te zetten. En in de heenwedstrijd in Lissabon werd het alvast 2-1, dus is het aan de Italianen om in eigen huis te winnen.

In het Spaanse duel tussen Sevilla en Valencia werd het in de heenwedstrijd 2-0 voor Sevilla. Carlos Bacca en co staan dus ook behoorlijk dicht bij de finale, al is er nog een terugwedstrijd.

Wat denkt u?

Kan Valencia zich nog plaatsen tegen Sevilla? In het geval van een 3-0 overwinning levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je 1200 euro op. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties