Degryse: "Tekort aan talent bij Club Brugge"

Mattias Verhaeghe
| 90 reacties
Degryse: "Tekort aan talent bij Club Brugge"
Foto: © SC

Club Brugge kreeg een serieuze tik van Anderlecht gisteren. Volgens Marc Degryse is het duidelijk: "Club Brugge mist kwaliteit, simpel".

“Club Brugge heeft een tekort aan talent. Te weinig finesse, te weinig mensen die voor een verrassing kunnen zorgen. De eerste tien minuten tegen Anderlecht waren goed. Als ze dan scoren, pakken ze volgens mij de drie punten. Maar daarna was er geen lijn meer in het spel. Het voetbal was onverzorgd en slordig, met Gudjohnsen en Meunier als exponenten daarvan”, aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

De tweede helft ontgoochelde mij nog meer. De Sutter zette te weinig druk op de Anderlecht-defensie en Lestienne snapte maar niet dat hij het veld breed moest houden. Bovendien miste hij ook nog eens de grootste kans voor Club. Dat Blauw-Zwart het de voorbije weken nagelaten heeft om Standard en Anderlecht uit te tellen voor de titel, mogen de spelers zichzelf aanrekenen. De conclusie is dat deze kern talent tekort komt. De titel is nog niet verloren, maar het zal hard aankomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties