Reactie Ruytinx: "Op het einde zullen wij de winnaar zijn"

Tamara Vereecken
| 15 reacties
Ruytinx: "Op het einde zullen wij de winnaar zijn"
Foto: © SC

Björn Ruytinx was deze week geblesseerd maar moest gisteren toch al vrij snel invallen tegen Eupen. Toro scoorde er één van de drie goals en was vooral blij dat OHL dankzij de overwinning weer op koers zit voor z'n ultieme doel.

Tamara Vereecken in Eupen

De enkel helemaal ingepakt in ice-packs, zo hinkte de speler van OHL gisteren naar de bus. “Ik heb een ligament gescheurd aan m’n enkel, sommige rusten daarmee, andere spelen daarmee… Het was een berekend risico.” Ruytinx moest donderdagavond wel veel sneller invallen dan verwacht aangezien Reynaud ook al geblesseerd het veld moest verlaten. “Het ging op ’t laatste wel niet meer, ik voelde de enkel weer opzwellen in de tape ook. Tijd om er af te komen dus.”

Blij dat we wonnen op verplaatsing, dat was zowat een jaar en twee maand geleden (lacht)

Toro scoorde de derde treffer van de avond met een typisch Ruytinx-doelpunt. “Ja, zo heb ik er al meer gemaakt inderdaad. Maar ik ben vooral blij dat we wonnen en zeker op verplaatsing, dat was zowat een jaar en twee maand geleden (lacht). Dit goed gevoel moeten we vasthouden want ’t zal snel zondag zijn. Dus gisteravond euforie en vanaf vandaag weer hard werken naar de volgende match toe.”

Ruytinx wil het vel van de beer niet verkopen voor hij geschoten is, maar gelooft er in dat het goed komt. “De winnaar staat er pas na zes speeldagen, we mogen niet vooruitlopen. Vorig weekend waren we nog zo teleurgesteld, vandaag is er euforie. We moeten het match per match bekijken maar op het einde zullen wij de winnaar zijn, daar gaan we voor,” liet Ruytinx er geen twijfel over bestaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties