Reactie Thompson realistisch: "Nog niemand afschrijven"

Tamara Vereecken
| 1 reacties
Thompson realistisch: "Nog niemand afschrijven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kenny Thompson haalde donderdagavond met OHL drie punten in Eupen, maar hij predikt vooral nuchterheid wat de komende weken betreft. Over waarom het nu wel loopt bij OHL na een heel moeilijk seizoen wilde hij niet echt veel zeggen, al heeft Thompson er wel een bepaalde verklaring voor.

Thompson was niet enkel blij met de drie behaalde punten donderdag. “Ik had vorige week gezegd dat we zouden scoren als we zo bleven spelen, en eindelijk kregen we dus de goals die we verdienden. En meteen ook een uitoverwinning, dat hebben we dan ineens niet langer op onze kerfstok.”

Durf je al een uitspraak doen over de mogelijke uitkomst van deze eindronde? “Ik wil Eupen niet afschrijven, zij hebben een kwalitatief sterke ploeg. Moeskroen is sterk… Ik denk dat je pas na match vier, vijf zal zien wie er bovenuit steekt. Het ligt dicht bij mekaar.”

We hadden hier nooit mogen staan

Dit weekend speelt OHL thuis tegen STVV, opnieuw voor een vol huis. “Da’s echt super he. Daaraan zie je toch dat het in Leuven enorm goed zit. De supporters staan achter ons, de kwaliteit is er – we hadden hier nooit mogen staan maar het is nu zo. Aan ons om te bewijzen wat we waard zijn,” aldus Thompson.

De Leuvenaars haalden het in play-off 3, begonnen goed aan de eindronde. Hoe kan dat plots na een heel moeilijk seizoen?  “Ik praat niet zo graag over het verleden. Maar als je er naar vraagt: ik denk dat nu alle 22 hoofden in dezelfde richting kijken. Met Leko is er een heel goeie visie, iedereen wil weer voor mekaar vechten en in een teamsport als voetbal is dat nodig natuurlijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties