Ook Provoost verrast door de spanning: "Een knotsgekke eindronde"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
Ook Provoost verrast door de spanning: "Een knotsgekke eindronde"
Foto: © Photonews

Gemengde gevoelens overheersten gisteren aan de Kehrweg. Eupen gaf nog voor rust een 2-0 voorsprong uit handen, terwijl Moeskroen-Péruwelz in het slot de kansen op winst niet afmaakte. Vincent Provoost loofde achteraf de mentale weerbaarheid van zijn teammaats.

Het matchbegin liep niet van een leien dakje voor de bezoekers. "We wisten dat Eupen een sterk team is. Ze kwamen met een gelukje op voorsprong en dat sterkte hun vertrouwen voor de 2-0", aldus de middenvelder van de fusieploeg. "We zochten wat naar onze nieuwe samenstelling op het veld. Dat we meteen de aansluitingstreffer konden scoren, was cruciaal voor het vervolg van de partij."

Iedereen kan nog overgaan, ongelofelijk

Met een mannetje meer konden Provoost en co misschien wel nog aanspraak maken op de zege. "De gelijkmaker vlak voor rust gaf ons vleugels om nog alles op alles te zetten voor winst. Ik denk dat we kansen genoeg gecreëerd hebben. Alleen moet onze efficiëntie omhoog."

Met nog twee speeldagen te gaan kan het nog alle kanten uit. "Het is een knotsgekke eindronde", juicht Provoost de spanning toe. "Ik denk dat het lang geleden is dat het na vier wedstrijden nog zo spannend was. Iedereen kan nog overgaan, echt ongelofelijk. Het wordt afwachten tot de laatste speeldag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties