Antwerp FC gaat Bosuil renoveren: eerste fase start binnenkort

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 163 reacties
Antwerp FC gaat Bosuil renoveren: eerste fase start binnenkort
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp FC gaat haar stadion vernieuwen. De plannen voor de renovatie van het Bosuilstadion slepen al enkele jaren aan, maar alles is nu ook concreet.

Antwerp FC speelt binnenkort in een vernieuwd stadion. De voorbije jaren werd met de regelmaat van de klok geopperd om een nieuw stadion neer te poten in Antwerpen, maar de kogel is nu door de kerk. Het verouderde Bosuilstadion wordt grondig gerenoveerd.

En the Great Old begint liever vandaag dan morgen. In een eerste fase zal tribune 1 in een nieuw jasje worden gestoken. "Het is de bedoeling om de tribune opnieuw veilig te maken", aldus de roodhemen. "Daarnaast willen we onze fans alle comfort bieden. Er zal ook een samenwerking op poten worden gezet met AVT en de tribune zal vervolgens de naam dragen van het bedrijf."

Rekening houden met authentieke sfeer Bosuil

Antwerp FC benadrukt dat tijdens de renovatiewerken zal worden rekening gehouden met de authentieke sfeer in Deurne-Noord. "We zijn er ons van bewust dat de fans een pak waarde hechten aan traditie. Over de verdere fases van de renovatie kunnen op dit moment nog geen details worden gegeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties