Abramovich countert PSG: "Recordsalaris voor Hazard"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Abramovich countert PSG: "Recordsalaris voor Hazard"
Foto: © Photonews

Chelsea wil Eden Hazard koste wat kost op Stamford Bridge houden. De Londenaren zouden de Rode Duivel dan ook een nieuw contract hebben aangeboden. Hazard zou op die manier in één klap de best verdienende Belg in Engeland zijn.

Paris Saint-Germain haalde deze week de grote kanonnen boven in de strijd om Eden Hazard. De Parijzenaren boden de flankaanvaller immers 75 miljoen euro aan, verspreid over vijf seizoenen. Maar daar kan Roman Abramovich allerminst mee lachen. De grote baas van the Blues wil zijn status in het hedendaagse voetbal bewijzen en countert de Fransen.

Het Nieuwsblad laat immers weten dat Chelsea Hazard een nieuwe aanbieding heeft voorgeschoteld. De precieze cijfertjes zijn nog niet bekend, maar de flankaanvaller zou alvast een pak meer verdienen. Hazard zou zelfs meteen Vincent Kompany - met een salaris van 13,5 miljoen euro de best betaalde Rode Duivel over het Kanaal - naar de kroon steken.

Transfer tijdens WK niet aan de orde

"Maar voorlopig is een transfer niet aan de orde", aldus vader Thierry Hazard. "Eden wil zich nu helemaal concentreren op het WK. Tijdens het toernooi zal er dus geen transfer worden afgerond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties