Defour begrijpt luxeprobleem Wilmots: "Hopelijk is het tegen Tunesië opnieuw mijn beurt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Defour begrijpt luxeprobleem Wilmots: "Hopelijk is het tegen Tunesië opnieuw mijn beurt"
Foto: © Photonews

Steven Defour vecht dezer dagen voor zijn plaats. De middenvelder van FC Porto is één van de kandidaten voor een plaatsje in de driehoek op het middenveld. "Ik hoop dan ook dat ik me opnieuw kan bewijzen tegen Tunesië."

Cédric De Volder in Westkappele

Axel Witsel en Kevin De Bruyne zijn zeker van hun plaats bij de Rode Duivels. Maar verder is het dagelijks knokken om in de gratie van Marc Wilmots te komen. "Ik zal mijn middenveld opstellen naargelang de tegenstander", gaf de bondscoach eerder al mee. Steven Defour, Marouane Fellaini en Moussa Dembelé weten dus wat hen te doen staat.

"Ik ben tevreden over mijn invalbeurt tegen het Groothertogdom Luxemburg", herhaalt Steven Defour nog eens. "Het was jammer dat ik tegen Zweden op de bank bleef zitten, maar ook de andere jongens moeten de kans krijgen om zich te tonen. Ik hoop dan ook dat het opnieuw mijn beurt is in de partij tegen Tunesië."

Ook bij Porto is er een pak concurrentie

"Ik kan alleen maar mijn best doen op training", gaat de middenvelder verder. "Er is nu eenmaal een pak concurrentie op het middenveld en ook de andere jongens hebben in het verleden al heel goede wedstrijden gespeeld. Of dat moeilijk is om mee te leven? Het hoort erbij, hé. Een profvoetballer moet zo'n zaken accepteren. Dat was de voorbije seizoenen bij FC Porto niet anders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties