Mandzukic geeft het op en zet zinnen op transfer: "Ik pas niet in het systeem van Guardiola"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 22 reacties
Mandzukic geeft het op en zet zinnen op transfer: "Ik pas niet in het systeem van Guardiola"
Foto: © Photonews

Het hing al eventjes in de lucht, maar nu heeft Mario Mandzukic het ook zelf aangegeven: "Het is tijd voor een nieuwe uitdaging." De Kroaat ziet zichzelf niet renderen in het systeem van Pep Guardiola.

Mandzukic verscheen afgelopen seizoen 21 keer aan de aftrap en zorgde daarin voor maar liefst 18 doelpunten. Maar na de komst van Robert Lewandowski lijkt er geen basisplaats meer weggelegd voor de Kroaat.

Bovendien ziet de spits zichzelf niet meer renderen in het systeem van Pep Guardiola. “Laten we eerlijk zijn, de stijl die Guardiola hanteert bij Bayern ligt mij niet bepaald. In dit systeem kan ik mijn kwaliteiten niet optimaal uitspelen.”

"Tijd voor een nieuwe uitdaging"

“Daarom lijkt het me ook voor alle partijen het beste om uit elkaar te gaan. Ik wil de club en coach, een geweldige coach, bedanken, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging”, besluit Mandzukic in Sportske novosti.

Tijdens de voorbije weken en maanden lieten Chelsea, Arsenal en Manchester United allen hun oog al eens vallen op de Kroatische international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties