De WK-babe: Groep G - Duitsland

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 39 reacties
De WK-babe: Groep G - Duitsland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Omdat het WK lang duurt, moet er al eens wat ontspanning tussen zitten ook. Vandaar dat onze redactie de zware taak op zich nam om van elk land enkele mooie dames te zoeken. En dat was niet moeilijk in Duitsland.

Door Cédric De Volder

1. Sarah Brandner

Brandner is de wederhelft van Bastian Schweinsteiger. Haar beroep kan u wellicht zelf al raden: topmodel. Leuk detail: zouden de Duitse dames ook aantreden in een dergelijke outfit?

Bovendien is ze niet te beroerd om samen naar het voetbal te gaan kijken, en ze wil zelfs om het bier gaan dan. Enfin, de droom van elke man?

2. Carina Wanzung

Mario Gomez mag het bed dan weer delen met Carina Wanzung. Het 33-jarige - één keer raden - model is de voormalige vrouw van wielrenner Tibor Simai. Vrouwlief was de fiets echter beu en ruilde hem in voor een paar voetbalschoenen... En wellicht ook voor een rijkgevulde bankrekening.

3. Lena Gercke

Ook Lena Gercke willen we jullie niet onthouden. De blondine is de vrouw van Samy Khedira. De 25-jarige presentatrice is - met haar blonde lokken en blauwe ogen - een toonbeeld van perfectie.

Een modellencarrière ambieert ze niet, maar een coverfoto voor Vogue kan er wel nog bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties