Gravenwezel en Schilde werken ook dit jaar samen

Gravenwezel en Schilde werken ook dit jaar samen
Foto: © SC

KSK 's-Gravenwezel en KSK Schilde gaan ook dit jaar nauw met elkaar samenwerken. Dat hebben beide ploegen laten weten in een open brief aan fans en sympathisanten. U kan de brief hier nalezen:

Beste leden, ouders en sympathisanten

We drijven de communicatie vanaf nu op en we willen jullie op regelmatige tijdsstippen informeren  over de vele zaken die stapsgewijs zullen duidelijke worden en vele vragen die er nu zijn, te beantwoorden via email, facebook en onze website.

Voor het tweede jaar op rij gaan beide voetbalverenigingen akkoord om in het seizoen 2014-20215 samen te werkenmet betrekking tot alhunjeugdspelers.Dejeugdspelers blijven welaangeslotenbijhunclubmaarkunnen volgenshet reglementvande KBVB ook opgesteldworden ineenjeugdelftaldat dooreenclubvandit samenwerkingsakkoordinlijnwordtgebracht.

Onze bedoeling is duidelijk: door nog meer aandacht te besteden aan kwaliteitsvolle jeugdopleiding zijn we ervan overtuigd dat we onze missie en visie kunnen verwezenlijken.

We willen ook een rol spelen in de opvoeding van de kinderen.  Een gezond evenwicht tussen sport, sociale ontwikkeling en studie vormen hierin de krachtlijnen. Vergeet niet dat succes op school en succes in voetbal meestal hand in hand gaan!

Met het afsluiten van een samenwerkingsakkoord tussen de beide voetbalclubs (KSK ’s-Gravenwezel en KSK Schilde,)benadrukken we beide onze steun en toewijding voor het voetbal in Schilde.  Dit akkoord gaat niet enkel over spelers die vrij mogen spelen in de aangesloten clubs, maar handelt ook over samenwerken rond trainers en begeleiding, administratie, sponsoring en infrastructuur zoals het uitlenen van accommodaties, materiaal, ...  Een goede samenwerking met de gemeentedienst Schilde is hierbij van cruciaal belang.

Door samenwerking met de scholen en met tal van andere verenigingen in Schilde, trachten wij de instroom van jonge spelers te garanderen.

Dit samenwerkingsakkoordzaldoorbeideclubsopregelmatigebasis worden geëvalueerd enwaarnodigworden bijgestuurd.

Meer info en een update over de werking van beide clubs en de praktische regelingen m.b.t. het volgend seizoen bezorgen we jullie in de volgende weken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties