VIDEO: Braziliaanse schone: "Heel Brazilië kijkt uit naar de Belgen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
VIDEO: Braziliaanse schone: "Heel Brazilië kijkt uit naar de Belgen"
Foto: © SC

Ze zijn zeldzaam, de vrouwelijke journalisten die in Brazilië rondlopen, maar naast Roberta Setimi kan je moeilijk kijken. De knappe brunette van Fox Sport is een bliktrekker in de perszaal van de Rode Duivels.

Johan Walckiers in Belo Horizonte

De 31-jarige Roberta volgt de Rode Duivels de volgende dagen, maar is nog niet zeker of ze de match mag bijwonen. “Ik hoop het, want ik wil de Belgen echt aan het werk zien”, vertrouwt ze ons toe. “Misschien moet ik wel interviews met fans doen buiten het stadion, want de zender laat me dat dikwijls doen.”

We kunnen er ons iets bij voorstellen, want een gesprek met Roberta sla je niet zomaar af. En zelf krijgt ze ook iets meer aandacht dan gewoonlijk. “Het is raar, maar iedereen wil me interviewen. Ik heb al heel wat vragen moeten beantwoorden van buitenlandse journalisten”, zegt de Braziliaanse schone. En ja, ook daar kunnen wij ons iets bij voorstellen.

En Roberta steekt haar liefde voor onze nationale ploeg ook op de sociale media niet onder stoelen of banken. Zo vraagt ze aan de Belgische fans om de Rode Duivels richting een overwinning te schreeuwen in de openingswedstrijd tegen Algerije.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties