Jacob over nieuwe Genkse talenten: "Nood aan spelers met snelheid in de actie"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 19 reacties
Jacob over nieuwe Genkse talenten: "Nood aan spelers met snelheid in de actie"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk maakte woensdag de komst van twee talenten bekend. "Luka Zarandia is een type met snelheid in de actie, Sergej Milinkovic-Savic is dan weer een lopenden middenvelder", stelt technisch directeur Gunter Jacob beide jonkies kort voor.

"De voorbije jaren bleek dat wij te weinig spelers hebben die snelheid in een actie kunnen voorleggen. Wel, Zarandia is zo'n type" aldus Jacob in Het Nieuwsblad. "Het is een mooie voetballer die geregeld scoort en assists uitdeelt. Hij moet de concurrentie met Buffel aangaan."

De 18-jarige rechtsbuiten die overkomt van Lokomotiv Tbilissi tekende present in de Cristal Arena. "Ik heb begrepen dat Genk een van de beste clubs van België is en een ideale springplank voor jongeren", wilde Zarandia kwijt over zijn overgang. "Naar verluidt is jullie competitie vergelijkbaar met de Nederlands? Wel, ik kijk ernaar uit."

Lopende middenvelder

Over Milinkovic-Savic die ook in de picture stond bij Atletico Madrid en Benfica wilde de technisch directeur nog het volgende kwijt. "Sergej staat momenteel verder dan Zarandia. Hij is een lopende middenvelder die geregeld zijn goaltje meepikt. We volgen momenteel ook nog zijn broer Vanja die doelman is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties