Reactie Wilmots kiest niet: "Ik heb Origi én Lukaku nodig"

Robby Morren
Robby Morren
| 38 reacties
Wilmots kiest niet: "Ik heb Origi én Lukaku nodig"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku liet zijn onvrede duidelijk blijken toen hij gewisseld werd. Zijn vervanger, Divock Origi, bezorgde de Rode Duivels de overwinning tegen Rusland. Marc Wilmots is vol lof over Origi, maar blijft het opnemen voor Lukaku.

Robby Morren in Rio

“Divock doet me denken aan iemand die ons geweldig geholpen heeft in de kwalificatiecampagne en dat is Christian Benteke. Zonder de blessure van Benteke zou Divock er niet bij geweest zijn", geeft Wilmots toe.

"Divock is heel gedisciplineerd en hij is technisch sterk. Je ziet alle kwaliteiten van hem nu terug en bovendien heeft hij zich prima geïntegreerd in de groep. Zijn snelheid is een groot wapen tegenover een verdediging die vermoeid is.”

Lukaku, die opnieuw een bleke wedstrijd speelde, liet wel heel opzichtig blijken dat hij het niet apprecieerde dat Wilmots hem naar de kant haalde.

“Ik heb twee nummers 9. De één doet het op dit moment iets beter dan de andere, maar degene die nu de vedette is, is dat misschien niet meer over een week. Ik heb hen allebei nodig, zij vormen allebei mee onze sterkte.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties