Reactie Witsel: "Geen schrik van Argentinië"

Robby Morren
Robby Morren
| 18 reacties
Witsel: "Geen schrik van Argentinië"
Foto: © Photonews

De Rode Duivels hebben tegen Team USA een knalprestatie op de mat WK-mat gelegd. Het stemde Axel Witsel bijzonder tevreden. Hij stapt met een goed gevoel richting kwartfinale.

Robby Morren en Manu Gonzalez in Salvador

"We hebben de ganse wedstrijd gedomineerd en aangevallen. Wij hebben een superwedstrijd gespeeld", oordeelde Witsel. "We hadden voor de wedstrijd gezegd dat we geduldig en geconcentreerd moesten blijven en dat heeft geloond. Op het einde van de wedstrijd had ik krampen in de benen, niets ernstigs."

We speelden een superwedstrijd

De prestatie op het WK maakt de Duivelsgekte op het thuisfront compleet, maar Witsel wil zich door niets laten afleiden. "Ik heb nog niet gezien wat er nu allemaal in België gebeurt, maar wij moeten kalm blijven en zorgen dat we er de volgende wedstrijd opnieuw staan."

"Het stemt me tevreden dat we tegen Amerika opnieuw fysiek sterk stonden en ook de manier waarop we wonnen was top. We gaan natuurlijk proberen om in die halve finale te geraken. In dit stadium van het tornooi weet je gewoon dat elke wedstrijd heel moelijk wordt, maar we hebben geen schrik van Argentinië."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties