Oostendse nieuwkomer razend ambitieus: "Ik wil topschutter worden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Oostendse nieuwkomer razend ambitieus: "Ik wil topschutter worden"
Foto: © Photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

KV Oostende stelde enkele dagen geleden met John Jairo Ruiz haar laatste nieuwkomer voor. De Costa Ricaanse aanvaller laat zich meteen gelden met een wel heel straffe quote. "Ik wil topschutter worden."

KV Oostende huurt John Jairo Ruiz voor een seizoen van Lille OSC. De 20-jarige aanvaller slaagde er vorig seizoen niet in om door te breken in Noord-Frankrijk, maar maakte daarvoor wel het mooie weer bij Moeskroen-Péruwelz. 

"Ik herinner me vooral dat het een zware competitie was", aldus de Costa Ricaan op de webstek van the Kustboys. "Maar ik liet er toch enkele mooie dingen zien. Ik ben dan ook in Oostende om doelpunten te scoren. Zelfs om topschutter van de competitie te worden."

Ik liet toch mooie dingen zien bij Moeskroen-Péruwelz

Ruiz wordt in eigen land bovendien omschreven als een toptalent. In de interland tegen Paraguay maakte hij zelfs zijn debuut voor zijn land. "Ik hoop dan ook om er op de volgende wereldbeker bij te zijn. Costa Rica is momenteel de revelatie, hé. Ik speelde vorig seizoen niet zo veel bij Lille, dus is het normaal dat ik niet werd geselecteerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties