Reactie Peeters verheugd over manier van werken bij Charlton: "Echt top"

Tamara Vereecken
| 2 reacties
Peeters verheugd over manier van werken bij Charlton: "Echt top"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters ging in mei aan de slag bij de Engelse tweedeklasser Charlton Athletic en is heel erg opgezet met de manier van werken daar. Afgelopen weekend speelden ze enkele oefenwedstrijden op Belgische bodem.

Tijdens de Stayen-Cup nam Charlton het op tegen Standard en STVV. Tegen de Rouches werd verloren met 2-0, de wedstrijd tegen de kanaries eindigde op 0-0. “We zijn nog maar een week bezig, een zware week, dus sloeg de vermoeidheid vrij snel toe. Da’s normaal, maar we zien wel dat de spelers oppikken wat we willen, dat is het belangrijkste. Nu moeten de spelers nog fitter worden en het systeem leren beheersen, dan zien we wel,” zei de coach.

Peeters heeft nooit een geheim gemaakt van zijn voorliefde voor het Engelse voetbal, en ook als trainer bevalt het hem over de plas. “Super, echt. Alles is top georganiseerd, alle materiaal is voor handen. Alles wordt heel wetenschappelijk benaderd en die input kunnen we dan omzetten in training. Het is heel makkelijk om daar te werken,” lachte Peeters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties