Demba Ba naar Besiktas, moet Lukaku blijven?

Jens Jacobs
| 7 reacties
Demba Ba naar Besiktas, moet Lukaku blijven?
Foto: © Photonews

Met de transfer van Demba Ba naar de Turkse Club telt Chelsea een spits minder. Romelu Lukaku, die graag weg wil, ziet nu zijn kansen op een transfer slinken.

Volgens The Daily Mail zou de transfer van de Senegalees naar Besiktas in kannen en kruiken zijn. Daarmee is Chelsea opnieuw één van zijn (overbodige) spitsen kwijt.

Eerder werd al het contract van Samuel Eto’o niet verlengd en ook Fernando Torres zou graag naar een club gaan waar hij meer aan spelen toekomt. Lukaku, die eerder al zinspeelde op een vertrek, zou daardoor misschien moeten blijven.

Slecht nieuws voor Lukaku?

The Blues haalden al Diego Costa, dus dat zou voor Lukaku opnieuw een jaartje bankzitten betekenen. Mourinho speelt namelijk zelden of nooit met twee diepe spitsen. De jonge Belg liet wel al duidelijk verstaan te willen spelen en geen uitleenbeurt te zien zitten.

Mourinho krijgt echter altijd zijn zin, dus het is af te wachten wat zijn plannen zijn met de Rode Duivel. Lukaku zelf kan alvast op de interesse rekenen van een resem Europese topclubs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties