Reactie Coosemans niet vrijuit bij tweede tegendoelpunt: "Zon scheen vlak in mijn gezicht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Coosemans niet vrijuit bij tweede tegendoelpunt: "Zon scheen vlak in mijn gezicht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren speelde gisteren dan wel een degelijke partij, maar ging wel met de billen bloot. Colin Coosemans ging bovendien niet vrijuit bij het tweede doelpunt. "Ik zag de ballen die van de Brugse rechterflank kwamen helemaal niet."

Cédric De Volder in Beveren

"Het was vrij moeilijk spelen voor mij in de tweede helft", beschrijft Colin Coosemans het tweede tegendoelpunt. "De zon scheen vlak in mijn gezicht. Ik zag eigenlijk niets van de ballen die van de Brugse rechterflank kwamen. Op het moment van de voorzet kroop Oscar Duarte voor mij, terwijl ik zelf niet in de bal kon gaan. Maar het blijft natuurlijk balen."

"Tot dan verliep alles eigenlijk goed voor de ploeg", is de doelman op dreef. "We hadden dan wel al een doelpuntje geslikt, maar er was nog niets verloren. Daarna was de wedstrijd zo goed als dood. Deze wedstrijd voelt aan als een gemiste kans. Een puntje tegen Club Brugge werd op voorhand als een bonus gezien, maar dit was niet het beste Club Brugge."

Nodig om volgende week iets te rapen bij Mouscron-Péruwelz

Nochtans toonden de Leeuwen zich voor de pauze bij momenten de betere van blauw-zwart. "We hebben bewezen dat er wel degelijk voetballend vermogen aanwezig is bij Waasland-Beveren. Het is dus niet nodig om te negatief te zijn. Maar nu is het natuurlijk wel nodig om volgende week iets te rapen op het veld van Excelsior Mouscron-Péruwelz."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties