Reactie Promovendus naast Anderlecht en Standard op kop: "Een droom voor de ploeg"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Promovendus naast Anderlecht en Standard op kop: "Een droom voor de ploeg"
Foto: © Photonews

KVC Westerlo zegevierde gisteren op het veld van Sporting Charleroi met 2-3. Een mooier debuut voor de promovendus kon Bruno Godeau zich amper inbeelden. "Of ik had verwacht om te starten? Een winnend team verander je niet."

Cédric De Volder in Charleroi

Bruno Godeau haspelde gisteren zijn eerste officiële minuten af voor KVC Westerlo. De huurling van Zulte Waregem wordt dan wel op de bank gehouden door Jens Cools, maar door een blessure (aan de rug, nvdr.) bij laatstgenoemde mocht de verdediger al na een dik halfuur op het veld komen.

"Ik ben tevreden met mijn debuut", aldus Godeau. "Maar de overwinning is natuurlijk nog steeds het belangrijkste. Zeker als je nog eens terugdenkt aan die eerste helft. In de duels waren we eigenlijk nergens. Gelukkig reageerde het volledige team na de rust wel op de juiste manier."

Hopelijk volgende week ook driepunter bij Waasland-Beveren

Godeau lag de voorbije dagen in balans met Cools, maar moest uiteindelijk toch op de bank beginnen. "Maar ik besef maar al te goed dat je niet moet sleutelen aan een team dat vorige week van Sporting Lokeren heeft gewonnen. Of ik mijn stek nu niet meer afgeef? Dat is de beslissing van de coach." (lacht)

Ondertussen maken de Kemphanen wel een droomstart: zes op zes. "We moeten nu op hetzelfde elan doorgaan. Hopelijk kunnen we volgende week bij Waasland-Beveren ook de volle buit pakken. We staan momenteel samen met RSC Anderlecht en Standard aan de leiding, hé. Dat is een droom voor de ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties