Dortmund is bemoeienissen Bayern beu: "Hij moet zijn mond houden"

Jens Jacobs
| 27 reacties
Dortmund is bemoeienissen Bayern beu: "Hij moet zijn mond houden"
Foto: © SC

De rivaliteit tussen Dortmund en Bayern wordt op de spits gedreven. In Dortmund zijn ze de houding van vooral Rummenigge spuugzat.

Het zat er een beetje aan te komen. De transfers van Götze en Lewandowski liggen nog altijd zwaar op de maag in Dortmund, net als de verloren Champions League finale. Dan was er de uitgelekte video van Schweinsteiger waarin hij zijn concurrenten geen al te lieve woorden toezong, maar de uitlatingen over Marco Reus waren de druppel voor BVB. 

Karl-Heinz Rummenigge, de sterke man bij Bayern München, liet zich de afgelopen dagen meermaals uit over de situatie van Marco Reus. Hij wees op de beperkte afkoopsom voor de Duitser en voegde er aan toe dat ze wel geïnteresseerd waren in de diensten van Reus. Watzke, de directeur van Borussia Dortmund, liet op de website van zijn club weten dat hij niet opgezet is met de uitspraken.

Gespannen relatie

"Wij stellen geërgerd vast dat Rummenigge zich om de 3 dagen uitlaat over interne zaken van onze club, we hopen dat het voor iedereen duidelijk is welke motieven achter zulke uitlatingen schuilgaan. Bovendien weet hij bijzonder goed dat zijn houding de al gespannen relatie tussen onze clubs nog verder beschadigt."

 Michael Zorc, manager van Dortmund, voegt daar aan toe: "Het zou mooi zijn mocht Rummenigge eindelijk zijn mond houden." Het is maar te hopen dat Marco Reus straks voor Man U of Liverpool kiest. Als ook hij naar München trekt lijkt het hek helemaal van de dam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties