Sprokkels: Reina doorstaat medische testen en Xavi populairder dan Messi

Sprokkels: Reina doorstaat medische testen en Xavi populairder dan Messi
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK is achter de kiezen en de Belgische voetbaljaargang is al op gang getrapt. Ook in het buitenland is er een pak nieuws te melden. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een handig overzicht.

Xavi nieuwe kapitein Barcelona

Barcelona heeft een nieuwe kapitein. In een stemming werd Xavi verkozen tot opvolger van Puyol. Hij kreeg meer stemmen dan Iniesta, Messi en Busquets.

Reina doorstaat medische testen

Bayern München kondigde al eerder de transfer van Pepe Reina aan. Alleen de medische testen konden nog roet in het eten gooien, maar dat gebeurde niet. De doelman tekent morgen zijn contract bij de Duitsers.

Robinho keert terug naar oude liefde

Robinho gaat opnieuw in Brazilië aan de slag, dat liet de dribbelkont zelf weten. De speler verlaat AC Milan en gaat  op huurbasis aan de slag bij zijn oude liefde: Santos.

McClaren blijft Derby trouw

Steve McClaren, oud-bondscoach van Engeland en ex-coach van FC Twente, blijft langer trainer bij Derby County. De 53-jarige oefenmeester zette zijn krabbel onder een contract tot medio 2017.

De Mets opnieuw papa

Gertjan De Mets is voor de tweede keer vader geworden. De speler van KV Kortrijk mag dochter Alies verwelkomen. Proficiat, Gertjan!

Miljoenentransfer West Ham mist seizoensstart

Enner Valencia mist de start van de Premier League. De Ecuadoriaan – uitblinker in de groepsfase van het WK – kampt met een fikse trainingsachterstand en moet al zeker de eerste twee speeldagen aan de kant blijven.

Ook Carroll out

En nog meer slecht nieuws voor de nieuwe club van Cheikhou Kouyaté. Ook Andy Carroll is nog niet meteen fit. De Engelsman is herstellende van een enkelblessure.

Het kapsel van Messi

Het nieuwe kapsel van Lionel Messi zorgt voor heel wat hilariteit op Twitter. "Is de kapper van Messi gestorven?", vraagt men zich af. En de vergelijking met de muppets is ook niet ver weg.

Guardiola slechte verliezer

Bayern München verloor gisteren zijn eerste oefenmatch van de voorbereiding tegen een MLS All Star Team. Pep Guardiola kon er niet mee lachen, vooral omdat hij vond dat er te gevaarlijke tackles gebeurden. Na de wedstrijd wilde de Spanjaard dan ook niet de hand drukken van zijn collega Caleb Porter. De verbouwereerde coach liep nog achter hem aan, maar kreeg geen felicitaties.

Agger smeekt in tranen om transfer

Daniel Agger heeft een transferverzoek ingediend bij Liverpool. De Deense verdediger zag vorig seizoen zijn speeltijd al serieus naar beneden gaan en de club haalde deze zomer met Dejan Lovren een nieuwe centrale verdediger. Hij smeekte Brendan Rodgers om een transfer en barstte daarna in de kleedkamer in tranen uit. Barcelona zou wel op de loer liggen. Een serieuze goedmaker noemen wij dat.

Rihanna clubeigenaar?

Zangeres Rihanna is een beetje voetbalgek, dat konden we al zien op het afgelopen WK. Nu speelt de extravagante superster met het idee om een Engelse voetbalclub over te nemen, weet The Daily Star. En tevens wil ze in haar geboorteland Barbados een voetbalacademie oprichten. Benieuwd wat dat gaat geven...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties