Preud'homme: "Niet de moeilijkste ploeg die we konden treffen"

Preud'homme: "Niet de moeilijkste ploeg die we konden treffen"
Foto: © photonews

Michel Preud'homme kan wel leven met de loting voor de laatste kwalificatieronde van de Europa League. "Het is niet de makkelijkste, maar ook niet de moeilijkste tegenstander", zei hij over het Zwitserse Grasshopper Zürich.

Preud'homme had alvast een andere tegenstander in het hoofd. "Ik had eerlijk gezegd op het Ijslandse Stjarnan gehoopt", aldus Preud’homme. "Vooral omdat Arnar Grétarsson deze club uiteraard zeer goed kent en vervolgens omdat ik nog nooit in dat land ben geweest. Het zou op papier ook ‘de makkelijkste tegenstander’ geweest zijn. Het is Grasshoppers geworden. In mijn ogen niet de moeilijkste van clubs die we konden treffen, maar Zürich is hoe dan ook een gereputeerde club."

Club heeft wel al een streepje voor. "We hebben het grote voordeel dat onze scouts de afgelopen week Grasshoppers aan het werk hebben gezien. Arnar woonde zelfs dinsdag de wedstrijd bij toen de Zwitsers in Lille op een 1-1 strandden nadat ze de heenwedstrijd in de voorronde van de Champions League met 2-0 verloren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties