Reactie Bojovic had 1-1 niet mogen maken: "Ref zal geweten hebben dat hij fout zat"

Bojovic had 1-1 niet mogen maken: "Ref zal geweten hebben dat hij fout zat"
Foto: © Photonews

Mijusko Bojovic was tegelijk schlemiel en held bij Waasland- Beveren. De verdediger bezorgde zijn ploeg een punt in de slotfase, maar had eerder wel een penalty veroorzaakt. En bij die fase had hij eigenlijk altijd zijn tweede geel moeten krijgen.

Bojovic had in de eerste helft immers al een vrij onduidelijke gele kaart gekregen voor iets wat gebeurde in het muurtje. Ver in de tweede helft maakte hij hands in de zestien, iets wat volgens de reglementen altijd bestraft dient te worden met geel. Scheidsrechter Erik Lambrechts hield die echter op zak. "Ik denk dat de ref weet dat hij fout zat met die eerste gele kaart en de tweede niet durfde trekken", aldus de jarige Bojovic. "Het was ook niet gevaarlijk wat ik deed. Misschien heeft hij daar rekening mee gehouden."

We gaan weer moeilijk seizoen tegemoet

In de slotfase bezorgde hij Waasland-Beveren dan de 1-1 met een overhoeks schot. "Die bal viel ineens voor mijn voeten. Het gaf wel een goed gevoel na die strafschopfout ja. Maar met een punt schieten we niet veel op. Ik verwacht weer een moeilijk seizoen voor ons, zoals elk seizoen hier. Ja, ik zeg wat ik denk. Iedere match zal moeilijk worden voor ons. We moeten nog groeien. We hebben weer veel nieuwe spelers die we moeten inpassen."

Ondertussen depanneert Bojovic op de rechtsachter. "Ik ben blij dat ik kan spelen. Als dat op de rechtsback is, is dat ook goed. Al is het niet mijn natuurlijke plaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties