Charleroi na 0 op 9: "Het zal wel draaien"

Charleroi na 0 op 9: "Het zal wel draaien"
Foto: © SC

Charleroi bengelt na drie wedstrijden troosteloos onderaan met nul op negen. Nochtans werd de Carolo's een rustig seizoen voorspeld, maar een slechte start is meestal de inleiding voor een moeilijk seizoen. Al willen de spelers daar nog niet van horen.

Johan Walckiers in Anderlecht

Want de Zebra's trekken zich op aan de prestatie tegen Anderlecht. "We mogen fier zijn met wat we vandaag lieten zien", vond Sebastien Dewaest. "We toonden een ander gezicht dan in onze vorige twee matchen. Collectief leverden we een goede prestatie af. Dit moet vertrouwen geven voor de volgende matchen."

Goeie sfeer binnen de ploeg

Maar toch werd er weeral verloren en dat is een straatje waar Charleroi zo vlug mogelijk moet uitgeraken. "We pakken weer een vermijdbaar doelpunt", knikt Damien Marcq. "We probeerden naar voor te trekken, maar er stond ook kwaliteit aan de andere kant."

En dus hangen de hoofdjes nog niet. "We hebben een goeie sfeer binnen de ploeg en dat gaat ons helpen om het allemaal om te draaien", vervolgde Marcq. "We hebben goed gewerkt op training en dat gaat zijn vruchten afwerpen. Je zal wel zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties