Utrecht kan niet leven met een Vorm die niks kost
Redactie
| 16 reacties
Utrecht kan niet leven met een Vorm die niks kost

FC Utrecht heeft officieel een klacht neergelegd bij de FIFA naar aanleiding van de transfer van Michel Vorm. De doelman trok deze zomer van Swansea naar Tottenham en Utrecht vindt dat het daarvoor nog een vergoeding moet krijgen.

Vorm maakte samen met Ben Davies de overstap naar Tottenham, terwijl Fylfi Sigurdsson de omgekeerde weg bewandelde. De transfer van Vorm werd door Swansea ingeboekt als een nuloperatie, maar daar gaat Utrecht niet mee akkoord.

De Nederlandse club had bij de voorkoop van Vorm een doorverkooppercentage van 30 procent bedongen, maar aangezien de doelman dus niks kostte, krijgt Utrecht ook niets. 

"Michel is een erg betrouwbare keeper in de Premier League. He is 30 jaar oud, in de kracht van zijn leven. Hij had bij Swansea nog een contract voor twee jaar en had een goede reputatie. Daarnaast is hij een gewaardeerde kracht bij het Nederlands elftal. Zo iemand kan niet voor 0 euro vertrekken. We willen de 30 procent die we overeengekomen zijn", zei voorzitter Van Schailk daarover.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties