Fellaini wordt mogelijk verhuurd aan Napoli

Koen Donvil
| 3 reacties
Fellaini wordt mogelijk verhuurd aan Napoli
Foto: © Photonews

Gisteren berichtten we u over de moeilijke onderhandelingen tussen Manchester United en Napoli omtrent een mogelijke overgang van Marouane Fellaini. Italiaanse media maken nu gewag van een eventuele verhuur van de middenvelder.

Fellaini past niet in de plannen van Louis Van Gaal en mag uitkijken naar een andere club. De interesse van Napoli is genoegzaam bekend, maar de gesprekken tussen beide teams verlopen stroef. Toch zou er snel een oplossing uit de bus kunnen komen met een mogelijke verhuur.

De bedragen van de overeenkomst zouden zelfs al bekend zijn. Fellaini zou in Italië 130.000 euro per week gaan verdienen en de Napolitanen zouden zo'n 3 miljoen euro huurgeld betalen voor onze landgenoot. Bovendien zou Napoli een optie tot koop willen bedingen. Man U zou wel oren hebben naar de formule, al blijft het hopen om Fellaini, die nog tot 2018 onder contract ligt op Old Trafford, definitief te verkopen en zo een groot deel van de 33 miljoen euro die het vorig seizoen betaalde, te recupereren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties