Simons ziet het wel zitten: "Volgende ronde zit er in"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Simons ziet het wel zitten: "Volgende ronde zit er in"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge reageren ze positief op de loting voor de Europa League- poulefase. Kapitein Timmy Simons heeft er al duidelijk zin in, al blijft hij ook voorzichtig natuurlijk.

"'We moeten voorzichtig zijn, maar ik vind alvast dat we de ambitie mogen hebben de volgende ronde te halen", aldus de schipper van Club. "FC Kopenhagen staat natuurlijk altijd voor degelijkheid, en kent het Europese voetbal goed, getuige hun regelmatige verschijningen in de Champions League. Het is de tweede keer dit seizoen dat we naar Kopenhagen trekken, en het zal leuk zijn Tom Högli terug te zien."

"Torino moet je voor opletten. Als je als Italiaans team Europa haalt, dan kun je wat. Het is een club met veel traditie, en het is hun terugkeer op Europees niveau. Van Helsinki weet ik niet veel, dus ik kan me daar niet veel van voorstellen. Vikings zeker? Veel kracht? Onze technische staf zal ons wel bij tijd en wijle de juiste analyses bezorgen. Maar nu is het vooral punt ons te focussen op de match van zondag tegen Anderlecht. Ik zou nog eens graag ouderwets vlammen", vertelde hij op de site van Club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties