Diego Costa maakt zich niet populair in Engeland

Caroline Tonnelier
| 10 reacties
Diego Costa maakt zich niet populair in Engeland
Foto: © Photonews

Diego Costa heeft bij Chelsea een blitzstart gemaakt. Hij vindt de weg naar de netten met de ogen dicht, maar toch krijgt de Spanjaard kritiek.

De international zou te weinig respect tonen voor zijn tegenstrevers, zo vindt onder meer Roberto Martinéz. Dat Diego Costa geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken, bewees hij vorig seizoen meermaals bij Atlético Madrid. Gisteren bleek dat nog maar eens in het duel tegen Everton.

Incident met Coleman

Zo kreeg hij het aan de stok met Coleman, wat hem een gele kaart opleverde. Toen diezelfde Coleman wat later een own-goal maakte, kon Costa het niet laten om even al treiterend langs hem te lopen. Bij dat incident kreeg Tim Howard dan weer een gele kaart.

Roberto Martinez, een landgenoot van Costa, dacht er het zijne van. "Er zijn een aantal buitenlandse spelers die de ethische regels van het Engelse voetbal nog moeten leren begrijpen. Dat is hier uniek. Het laatste wat je dan wil is dat een speler een gebrek aan respect voor anderen toont. Ik ben er zeker van dat hij hier van zal leren…"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties