CNN-journaliste maakt Mignolet met de grond gelijk: "Je kiest toch sowieso voor Valdés?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 44 reacties
CNN-journaliste maakt Mignolet met de grond gelijk: "Je kiest toch sowieso voor Valdés?"
Foto: © Photonews

Victor Valdés zou op het punt staan om een overeenkomst te tekenen bij Liverpool FC. In Engeland is dat natuurlijk groot nieuws. Al gaat deze CNN- journaliste toch een stapje te ver tegenover onze Simon Mignolet.

Marca liet enkele dagen geleden nog weten dat Victor Valdés op het punt staat om een overeenkomst te tekenen bij Liverpool FC. De doelman verlengde zijn contract bij FC Barcelona niet en kan dus als transfervrije speler nog worden aangetrokken. Maar wat betekent zijn komst voor Simon Mignolet?

Voor Lara Baldesarra, journaliste bij het toonaangevende CNN, is het alvast duidelijk. Big Si komt niet aan de enkels van de Catalaan. "Laat ons eerlijk zijn, Mignolet is helemaal geen doelman van wereldklasse. De keuze tussen Valdés en hem is dan ook snel gemaakt."

Mignolet is het ondertussen wel al gewoon dat er kritiek is op zijn prestaties. Eerder liet Bruce Grobbelaar zich ook al negatief uit. "Met een doelman als Mignolet is het onmogelijk om de titel te pakken", liet het Zuid-Afrikaanse boegbeeld optekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties