Reactie Lombaerts: "Vriendschappelijk was het niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Lombaerts: "Vriendschappelijk was het niet"
Foto: © Photonews

De Belgen kregen een bitsig Australië tegenover zich in de eerste helft. Het begon met een doodschop op Witsel en even later vlogen ook Mirallas, Mertens en De Bruyne door het luchtruim. Lombaerts zag ook dat het er vrij scherp aan toe ging.

Sander De Graeve in Luik

"Die Australiërs kwamen heel gretig uit de kleedkamers, ze stonden scherp. Die waren hier niet voor een vriendschappelijk wedstrijdje", aldus de centrale verdediger die aarzelend aan de partij begon. "Ik had eerst een paar slordigheden, maar daarna heb ik me herpakt."

"Algemeen gezien hebben we niet veel weggegeven. We hebben gedaan wat we moesten doen tegen toch niet de makkelijkste tegenstander. We hebben het betere voetbal gebracht." Het veld werkte alvast tegen. "Op zo'n grasmat was dat niet eenvoudig. Ik kende het veld van hier Zenit te spelen."

Wellicht organisatorisch moeilijk om deze match elders te spelen

"Of ze die match nog ergens anders moesten laten doorgaan? maar dat was waarschijnlijk moeilijk te organiseren." Het was lang onduidelijk of Kompany naast Lombaerts zou starten. "Ik ging ervan uit dat Kompany aan de match zou beginnen, voor mij maakte het niks uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties