Reactie Jankovic "De volgende tegenstander heeft een stevige waarschuwing gegeven."

Bart Hermans
| 0 reacties
Jankovic "De volgende tegenstander heeft een stevige waarschuwing gegeven."
Foto: © Photonews

KV Mechelen won met 0-2 op het veld van Dessel Sport. Biebauw,Claes en Jankovic waren dan ook tevreden na de wedstrijd maar beseffen wel dat de volgende ronde tegen Brakel niet te onderschatten valt.

Alleen maar blije gezichten bij de bezoekers na het gewonnen bekerduel van KV Mechelen op Dessel Sport.

De ervaren doelman Wouter Biebauw vond het dan ook een terechte zege. “We hadden met meer doelpunten verschil kunnen winnen. We hadden de wedstrijd direct in handen en konden snel scoren. Toch was het opletten want er moet maar een balletje goedvallen voor de tegenstander. Toch hebben we de nul gehouden en we zijn heel blij met de kwalificatie. In de volgende ronde wordt het een wedstrijd op kunstgras maar er zijn voldoende mogelijkheden in Mechelen om ons daarop voor te bereiden. We hopen dan ook door te stoten naar de kwartfinale.”

"We hopen de finale te halen"
Doelpuntenmaker Glenn Claes beaamt de reactie van zijn doelman. “De eerste hindernis is achter de rug. Vooraf hebben we gezegd dat we de tegenstander niet mochten onderschatten. We hebben volwassen en verstandig gespeeld op dit kleine veld. We hadden nog meer mogen scoren maar het belangrijkste is dat we doorstoten.”

Trainer Jankovic vond het een deugddoende zege. “Na de verliespartij op Lokeren was dit goed voor het vertrouwen. We gaan nu toeleven naar de volgende ronde waarin het opletten zal worden. Zes doelpunten tegen Westerlo is een stevige waarschuwing. Elke ploeg die deelneemt aan de beker heeft als doel de finale te halen en ook dit KVM wil tot daar geraken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties