Mignolet duidelijk: "Thibaut en ik kunnen door zelfde deur"

Mignolet duidelijk: "Thibaut en ik kunnen door zelfde deur"
Foto: © photonews

Dat Thibaut Courtois nog niet helemaal fit is na zijn botsing met Alexis Sanchez dit weekend, doet de kansen van Simon Mignolet om vrijdag in doel te staan stijgen. En dat wakkert toch altijd iets aan, al was Simon Mignolet kristalhelder: "Thibaut en ik kunnen door dezelfde deur."

"Iedere keer wens ik hem - net als alle andere spelers - succes voor de match. Dat we geen vrienden zijn, dat is bij de haren getrokken. Het toont aan dat we vijanden zouden zijn, en dat is totaal niet het geval. Hij is een fijne collega, niet meer of minder. Net als de andere Rode Duivels", is Mignolet duidelijk in Fan.

"Positief aanmoedigen, correct laten opwarmen, ... het is een persoonlijke plicht in het belang van de ploeg en het resultaat van de match. Ik ben geen saboteur", geeft de goalie nog aan.

Geen saboteur

Toch hoopt hij elke keer opnieuw op een kans om Courtois naar de bank te verwijzen: "Natuurlijk ben ik af en toe teleurgesteld. Het zou erg zijn als ik het me niet aantrok. Maar goed: we kunnen allemaal door dezelfde deur." 

Thibaut Courtois komt waarschijnlijk vandaag naar België, als de testen in Londen meevallen. Gisteren werd daartoe het licht nog niet op groen gezet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties